Uncategorized

Apple Watch leegmaken voor verkoop

Het voorbereiden van je Apple Watch voor verkoop is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je persoonlijke gegevens beschermd blijven en de nieuwe eigenaar met een schone lei kan beginnen. In 4 simpele stappen leggen wij je uit hoe je dit eenvoudig kunt doen.

Apple Watch leegmaken voor verkoop: 4 stappen

Volg de 4 onderstaande stappen om je Apple Watch leeg te maken voor verkoop.

 1. Maak een back-up van je Apple Watch
  Je Apple Watch maakt automatisch een back-up met de iPhone die is gekoppeld. Zorg ervoor dat je iPhone de recentste dat van je Apple Watch heeft voordat je deze loskoppelt.
 2. Apple Watch loskoppelen van iPhone en Apple ID
  Houd je Apple Watch en iPhone dicht bij elkaar. Open de Watch-app op je iPhone en tik op het tabblad 'Mijn Watch'. Tik op 'Alle Apple Watches' en tik op de infoknop op de naam van je Watch. Tik op 'Koppel Apple Watch los' en tik daarna nog een keer op 'Koppel los' om te bevestigen. Voor GPS + Cellular modellen, kies om je mobiele abonnement te behouden of te verwijderen.Voer daarna je Apple ID-wachtwoord in om het activeringsslot uit te schakelen.
 3. Apple Watch Wissen
  Navigeer naar Algemeen ▸ Stel opnieuw in ▸ tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'. Volg de stappen om alles te wissen. Hierna is het horloge volledig gewist en als nieuw te gebruiken zonder dat het nog persoonlijke gegevens bevat.
  Ga op de Apple Watch naar het menu en selecteer Algemeen > Stel opnieuw in > tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'. Volg de stappen om alles te wissen.
 4. Apple Watch wissen (handmatig)
  Als je je iPhone niet bij de hand hebt, kun je de Apple Watch ook direct wissen. Door deze stappen te volgen, word je Apple Watch volledig gewist en ontkoppeld van je iPhone.Ga op je Apple Watch naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen. Voor GPS + Cellular modellen, kies om je mobiele abonnement te behouden of te verwijderen. Tik op 'Wis alles' om te bevestigen. Je moet mogelijkje toegangscode invoeren.

Door deze stappen te volgen, word je Apple Watch volledig gewist en ontkoppeld van je iPhone, waardoor deze veilig is voor verkoop.

Back to list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *