We waarderen onze klanten en streven ernaar om de best mogelijke ondersteuning te bieden. Hier vind je informatie over ons, hoe je contact met ons kunt opnemen en antwoorden op veelgestelde vragen.

Wie is Trade in?

Trade in is een innovatief platform dat zich richt op het vereenvoudigen van de verkoop van gebruikte elektronische apparaten, zoals iPhones, iPads, Apple Watches, en meer. Het doel van Trade in is om een snelle, gemakkelijke en veilige manier te bieden voor mensen om hun oude apparaten te verkopen, met de nadruk op een transparante en eerlijke beoordeling van de waarde van elk apparaat. Door het proces van verkopen te stroomlijnen, maakt Trade in het mogelijk voor gebruikers om snel een prijsschatting te krijgen, hun apparaat gratis op te sturen en snel betaald te worden, vaak binnen slechts 1 tot 2 werkdagen na de inspectie van het toestel.

Trade in onderscheidt zich door zijn klantgerichte benadering, waarbij het gemak van de klant voorop staat. Het platform biedt gratis verzending, een snelle en grondige inspectie door specialisten, en een flexibele houding waarbij klanten hun toestel terug kunnen krijgen als ze besluiten het aanbod niet te accepteren. Dit alles zonder het gedoe van onderhandelen met kopers of het navigeren door onveilige verkoopsites.

Achter Trade in staat een team van tech- en verkoopspecialisten die zich inzetten voor het leveren van een hoogwaardige service. Dit team werkt met de missie om de circulaire economie te bevorderen door het verlengen van de levensduur van elektronische apparaten, waardoor bijgedragen wordt aan een duurzamere wereld. Door klanten een platform te bieden waar ze gemakkelijk hun oude apparaten kunnen verkopen, stimuleert Trade in het hergebruik en recycling van elektronica, wat zowel voor de verkopers als voor het milieu voordelig is.

Waarom Powered bij Trade in?

We willen een zo'n groot mogelijk bereik creëren, zodat het voor iedereen mogelijk is om een apparaat in te leveren. Daarom hebben we samenwerkingen met partners. Deze partners maken gebruik van onze trade-in-module. Op deze manier maken het voor jou supereenvoudig om je gebruikte apparaten te verkopen, en dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Want waarom laat je het in de lade verstoffen als je er ook geld voor kunt krijgen?

Meest veelgestelde vragen

Het verkoopproces bij is eenvoudig. Selecteer het type apparaat dat je wilt verkopen > Beantwoord enkele vragen over de staat van je apparaat en eventuele accessoires > Ontvang een vrijblijvende offerte > Stuur je apparaat gratis naar ons op > Zodra we je apparaat hebben ontvangen en gecontroleerd, betalen we je uit.

Nee, we accepteren apparaten in verschillende condities, inclusief gebruikssporen of defecten. Onze verkoopvoorstellen zijn gebaseerd op de staat van je apparaat.

Ja, je kunt meerdere apparaten tegelijkertijd verkopen. Onze website maakt het gemakkelijk om meerdere apparaten toe te voegen aan je verkoopaanvraag.

Zodra we je apparaat hebben ontvangen en gecontroleerd, streven we ernaar om je betaling snel te verwerken. Meestal duurt dit enkele werkdagen, afhankelijk van de betaalmethode die je kiest.

Maak je gebruik van ons verzendlabel, dan is je pakket verzekerd.

Het voorstel dat je ontvangt, is vrijblijvend, maar we streven ernaar om je de beste prijs te bieden op basis van de informatie die je verstrekt. Na ontvangst zullen we het apparaat controleren op uiterlijke staat, specificaties en eventuele defecten. Mocht aanvraag verschillen dan ontvang je een aangepast voorstel.

Mocht je aanvraag niet correct zijn ingevuld en je bent niet tevreden met het nieuwe voorstel. Dan kunnen we jouw apparaat kosteloos retourneren.

Je kunt op elk gewenst moment afzien van de verkoop, wij sturen de iPhone kosteloos terug.

Deze prijs geeft jou een idee wat je kan verwachten, maar dit is niet de definitieve prijs! Blijkt na controle je device minder waard te zijn, dan krijg je van ons een bod, wanneer dit niet het geval is, maken wij het geld direct over.

Wij maken het bedrag over naar het door jou ingevulde IBAN-bankrekeningnummer.

We raden het aan om je apparaat te verpakken in een stevig doosje en dat loze ruimte wordt opgevuld met karton of iets dergelijks. Vervolgens kan je het verzendlabel op de doos plakken en je zending aanbieden aan de vervoerder. Bewaar je verzendbewijs goed.

Het verkoopvoorstel dat je ontvangt, is twee weken geldig. Deze gaat in om het moment dat je de aanvraag indient.

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of via de chat. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of zorgen.

Verkoopklaar maken & versturen

We raden het aan om je apparaat te verpakken in een stevig doosje en dat loze ruimte wordt opgevuld met karton of iets dergelijks. Vervolgens kan je het verzendlabel op de doos plakken en je zending aanbieden aan de vervoerder. Bewaar je verzendbewijs goed.

Bij het verkopen van je iPhone is het erg belangrijk om je iPhone volledig te wissen voor verkoop, dit kan via onderstaande stappen: 

 1. Maak een back-up: Maak een back-up van al je belangrijke gegevens via iCloud of iTunes. Dit zorgt ervoor dat je je gegevens kunt herstellen op een nieuwe iPhone of ander Apple-apparaat.

 2. Log uit van iCloud: Ga naar Instellingen > Tik bovenaan op je naam > Scroll omlaag en tik op ‘Log uit’. Voer je Apple ID-wachtwoord in en kies ‘Schakel uit’. Dit zorgt ervoor dat je iPhone niet langer aan je iCloud-account is gekoppeld.

 3. Stel iPhone opnieuw in, Wis alle inhoud en instellingen: Ga naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Wis alle inhoud en instellingen. Hiermee worden alle gegevens en instellingen van je iPhone gewist, waardoor het apparaat wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

 4. Verwijder de simkaart: Gebruik een simkaartinjector of een paperclip om het simkaartslot aan de zijkant van je iPhone te openen en verwijder de simkaart. Dit is vooral belangrijk als je iPhone een simkaart heeft voor mobiele connectiviteit.

Bij het verkopen van je iPad is het erg belangrijk om je device volledig te wissen voor verkoop, dit kan via onderstaande stappen:

 1. Maak een back-up: Maak een back-up van al je belangrijke gegevens via iCloud of iTunes.
 2. Log uit van iCloud: Ga naar Instellingen > Tik op je naam bovenaan > Scroll omlaag en tik op ‘Log uit’. Voer je Apple ID-wachtwoord in en kies ‘Schakel uit’.
 3. Stel iPad opnieuw in, Wis alle inhoud en instellingen: Ga naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Wis alle inhoud en instellingen.
 4. Bij Cellular modellen, verwijder de simkaart: Gebruik een simkaartinjector of een paperclip om het simkaartslot aan de zijkant van je iPad te openen en verwijder de simkaart.

Bij het verkopen van je MacBook of iMac is het erg belangrijk om je device volledig te wissen voor verkoop, dit kan via onderstaande stappen:

 1. Maak een back-up: Maak een back-up van al je belangrijke gegevens via Time Machine of een andere back-upmethode.
 2. Log uit van iCloud: Ga naar Apple-menu > Systeemvoorkeuren > iCloud. Klik op ‘Log uit’ en bevestig.
 3. Stel opnieuw in met macOS Recovery: Herstart je MacBook / iMac en houd Command + R ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt. Kies “Schijfhulpprogramma” en selecteer de harde schijf. Kies “Wis” en volg de instructies op het scherm.

Bij het verkopen van je Apple Watch is het erg belangrijk om je device volledig te wissen voor verkoop, dit kan via onderstaande stappen:

 1. Maak een back-up: Open de Watch-app op je iPhone > Ga naar het tabblad ‘Mijn Watch’ > Tik op je watch bovenaan > Tik op ‘Algemeen’ > Tik op ‘Wis Apple Watch-inhoud en -instellingen’.

 2. Verwijder de Apple Watch van je iPhone: Open de Watch-app op je iPhone > Ga naar het tabblad ‘Mijn Watch’ > Tik op je watch bovenaan > Tik op het informatiepictogram naast je watch > Tik op ‘Verwijder Apple Watch’. Voer je Apple ID-wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

Het is niet verplicht om de originele accessoires of verpakking mee te sturen, het beïnvloed ook de inruilwaarde niet.

Chat met ons!

Werkdagen: 9:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Locatie Vriezenveen

Maandag: 9:00 - 17:30
Dinsdag: 9:00 - 17:30
Woensdag: 9:00 - 17:30
Donderdag: 9:00 - 17:30
Vrijdag: 9:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Bedrijfsgegevens

Trade in
De Zuivering 36
7671 SP Vriezenveen
KvK-nummer: 71791884
BTW-nummer: NL858851222B01
IBAN: NL09 RABO 0149 6905 84
Email: [email protected]