Onze service voor jouw bedrijf

Word Trade in Partner

Wil je net als onze enthousiaste Trade in Partners ook onze service voor jouw webwinkel, (reparatie)winkel of organisatie? Voor elke inruilaanvraag dat bij ons binnenkomt, ontvang je commissie, hoe meer bereik jouw bedrijf genereert, hoe meer commissie! Dat is een echte WIN-WIN.

Waarom Trade In Partner worden?

Wij begrijpen dat het runnen van een succesvolle webwinkel, reparatiewinkel of organisatie veel tijd kost. Daarom hebben wij Trade in opgericht zodat we jou kunnen helpen extra inkomsten te genereren zonder dat je er zelf extra werk voor hoeft te doen. Met aantrekkelijke vergoedingen per ingeleverd apparaat, een naadloze integratie op je website, en de mogelijkheid om de module aan te passen aan je eigen huisstijl, is het een win-win voor jou en je klanten. Geen extra werk, altijd up-to-date en volledige ondersteuning van hosting tot klantenservice.

Hoe werkt een website Powered by Trade in?

Je krijgt van ons een eigen website die we bijvoorbeeld op "verkopen.jouwwebwinkel.nl" kunnen zetten of simpelweg "jouwwebwinkel.tradein.nl". Na goedkeuring heb je binnen 2 weken een eigen website volledig in jouw stijl! Het enige wat jij hoeft te doen is aanvragen binnenhalen, wij doen de rest.

Trade in partner aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in een bespreek de mogelijkheden met onze Partner Succes Managers.

Let op: dit is geen klantenservice-/contactformulier, alleen Trade in Partner aanvragen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Registratie Kamer van Koophandel vereist.

Let op: dit is geen klantenservice-/contactformulier, alleen Trade in Partner aanvragen.

Bekijk onze Partners

Fixje
Ons verhaal

Wie is Trade in

Trade in is een innovatief platform dat zich richt op het vereenvoudigen van de verkoop van gebruikte elektronische apparaten, zoals iPhones, iPads, Apple Watches, en meer. Het doel van Trade in is om een snelle, gemakkelijke en veilige manier te bieden voor mensen om hun oude apparaten te verkopen, met de nadruk op een transparante en eerlijke beoordeling van de waarde van elk apparaat. Door het proces van verkopen te stroomlijnen, maakt Trade in het mogelijk voor gebruikers om snel een prijsschatting te krijgen, hun apparaat gratis op te sturen en snel betaald te worden, vaak binnen slechts 1 tot 2 werkdagen na de inspectie van het toestel.

 

Trade in onderscheidt zich door zijn klantgerichte benadering, waarbij het gemak van de klant voorop staat. Het platform biedt gratis verzending, een snelle en grondige inspectie door specialisten, en een flexibele houding waarbij klanten hun toestel terug kunnen krijgen als ze besluiten het aanbod niet te accepteren. Dit alles zonder het gedoe van onderhandelen met kopers of het navigeren door onveilige verkoopsites.

 

Achter Trade in staat een team van tech- en verkoopspecialisten die zich inzetten voor het leveren van een hoogwaardige service. Dit team werkt met de missie om de circulaire economie te bevorderen door het verlengen van de levensduur van elektronische apparaten, waardoor bijgedragen wordt aan een duurzamere wereld. Door klanten een platform te bieden waar ze gemakkelijk hun oude apparaten kunnen verkopen, stimuleert Trade in het hergebruik en recycling van elektronica, wat zowel voor de verkopers als voor het milieu voordelig is.